Meteen naar de inhoud

Ons autobedrijf

Feisal autobedrijf

Ons autobedrijf

Feisal Autobedrijf is een jong en dynamisch autobedrijf en goed bereikbaar in Den Haag dat voortdurend bezig is om beter aan uw wensen te voldoen.

Zoekt u een gebruikte auto? Maak dan kennis met Feisal Autobedrijf. Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met een professioneel en betrokken houding bij de keuze van uw nieuwe occasions.

Bij ons staan gemiddeld 50 occasions overzichtelijk opgesteld. Onze voorraad wisselt dagelijks en mocht uw auto er alsnog niet tussen staan, gaan wij graag voor u op zoek. U krijgt vakkundig advies en voor u tot aankoop overgaat, is een proefrit altijd mogelijk.

Naast dat wij leuke occasions verkopen, voeren wij ook alle onderhoudsbeurten uit. Bij ons kunt u dus ook terecht voor uw kleine of grote onderhoudsbeurt. Ook voor APK kunt u bij ons een afspraak maken of gewoon langsrijden. Klik hierop om al onze werkzaamheden te bekijken. 

12+
JAREN ERVARING
5K+
BLIJE KLANTEN GEHOLPEN
15
CERTIFICATEN

Ik had een ongelukje bij Feisal Autobedrijf om de hoek en de jongens hebben mij direct kunnen helpen zodat ik weer snel verder kon rijden. Geluk bij ongeluk!

Janine Moors

VW Polo

Airco

Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud

Pechhulp

Ga zorgeloos de weg op met de Vakgarage Pechhulp

APK

Laat uw voertuig volgens de eisen keuren door onze keurmeesters

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN DIAGNOSE

Auto kapot? Geen zorgen.